Een duurzame visie op waterrecuperatie

In een wereld waar grondwater een schaars goed wordt, ondersteunt AquaDistri het hergebruik van deze onmisbare grondstof. We geven opgepompt water van bouwputten of andere bemalingen een tweede leven.

Ontdek hoe we jou kunnen helpen

Vaste grond onder uw voeten

Ontdek ExaTerra

Onze activiteiten

Met aangepaste tanks komt ExaTerra naar je toe. Om water op te pompen, te transporteren of te leveren. Zo is de cirkel helemaal rond.

Waterrecuperatie

In een bouwput komt grondwater naar boven. Natuurlijk kan je die gewoon wegpompen naar een anders plek, maar dat vinden we bij AquaDistri zonde. Liever vangen we het water op in onze speciale tanks en geven we het een nieuwebestemming. In een zwembad, regenput, als bluswater voor de brandweer, ...

Waterdistributie

Een hoeveelheid water van punt A naar punt Bbrengen? AquaDistri transporteert het vlot en veilig, in grote tanks en meteigen vrachtwagens. We komen het water oppompen en lozen het op je bestemming.Over een korte afstand of na een fikse rit.

Een vrijblijvende offerte?

Benieuwd wat waterrecuperatie voor jou kan betekenen? Samen het weggepompte grondwater optimaal benutten? We maken graag een offerte op maat van jouw project. Helder, gedetailleerd en zonder verplichtingen.

Neem contact op

Zet het water in beweging

Wil je water recupereren of transporteren? Zoek je een proactieve partner die altijd voor je klaar staat? Neem vrijblijvend contact op met AquaDistri. We geven je deskundig advies en gaan graag voor je aan de slag.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.